TICKETS

The Spitfire Grill is te zien op
19, 20 en 21 april 2024.
Koop nu je tickets!

Locatie: Theater De Kwaker in Westzaan (J.J. Allanstraat 127)

The Spitfire Grill speelt zich af in een afgelegen plattelands dorp. In overeenstemming met dit thema nodigen we u uit bij Theater De Kwaker in Westzaan.

Uw theaterbeleving begint bij de reis, waarbij u uw stadse leven achter u ziet verdwijnen. Komt u met de auto of anderzijds motorisch aangedreven voertuig? Dan kunt u gratis parkeren naast het theater. Openbaar vervoer? Dat ligt wat ingewikkeld in Westzaan. U heeft de volgende opties:

  • Kent u iemand die naar het theater gaat met een auto? Reis gezellig samen af en ervaar de ons-kent-ons mentaliteit in volle glorie.
  • Bent u niet vies van een beetje beweging? Pak vanaf station Zaandam een OV-fiets (indien genoeg beschikbaar), fiets 15 minuten naar het theater in Westzaan voor de echte frisse boerenbeleving en zie het landschap om u heen veranderen.
  • Tussen station Zaandam en het theater in Westzaan rijden pendel-auto’s. Om te voorkomen dat onze vrijwillige chauffeurs met meer pendelaars worden geconfronteerd dan hun auto’s aankunnen, zijn de tickets hiervoor niet langer beschikbaar in de ticketshop. Mocht u echter zonder deze optie niet naar de voorstelling kunnen komen, mail ons dan, dan zoeken we een oplossing.

Volg Leeghwater Musicals