SPONSOREN

Leeghwater Musicals is een non-profit organisatie. Het produceren van musicals kost veel geld – ook als je dat puur uit liefde doet – en we willen het graag voor zowel de spelers als ons publiek zo toegankelijk mogelijk maken door niet al te hoge toegangsprijzen te vragen. Dit is alleen mogelijk door de financiële hulp van sponsoren en door onze Vrienden van Leeghwater Musicals.

Hieronder willen we graag de volgende bedrijven en instanties bedanken:

Fondsen:
Hoofdsponsoren:

Sponsoren:

Rabobank
Joost Franke Tennis & Padel Academy
Extension bar

Met dank aan:

UWV
Personeelsvereniging Knipoog – Belastingdienst
Winkeliersvereniging Wormerplein
Kapsalon en visagie Jow’s

VRIENDEN VAN LEEGHWATER MUSICALS

Voor het maken van de voorstellingen zijn we afhankelijk van de financiële steun van de Vrienden van Leeghwater Musicals. De bijdrage van onze Vrienden wordt direct in onze productie gestoken. Aan bijvoorbeeld decor, kostuums en licht-/geluidtechniek. Vrienden van Leeghwater Musicals krijgen ook bijzondere voordelen. Zij worden hierover op de hoogte gehouden middels een nieuwsbrief en kunnen deelnemen aan bijzondere acties alleen toegankelijk voor Vrienden. U kunt al Vriend worden vanaf € 17,50 per jaar.

Vriend worden of meer informatie? Mail naar info@leeghwatermusicals.nl.

Liever een bedrag eenmalig doneren? Dat kan! Scan onderstaande QR code of volg de link en vul zelf het bedrag in wat u wilt doneren.
Ontzettend bedankt voor uw steun!